1-4 dagar ✓ Frakt 50 kr ✓ Fri retur ✓

Vi gillar kärlek, så är det bara

Så när du och din partner har sagt JA! är ni varmt välkomna till oss på Valdi Smycken. Med största engagemang lyssnar vi till era tankar och önskemål för att slutligen kunna hjälpa er att välja ut de perfekta ringarna. 
Hos oss kan ni antingen välja en vigselring ur vårt noga utvalda sortiment, eller så är det fritt fram att sätta er egen prägel och låta oss skräddarsy ringarna åt er.
Med en guldsmed och verkstad i anslutning till vår butik, så är faktiskt nästan allt möjligt.
Varmt välkommen hälsar
 
Ylva, Eva och Kristoffer

Konsten att ha ett bröllop.

Det krävs kärlek, mod och en himla massa förberedelser för att den här dagen ska bli oförglömlig och en utav de viktigaste förberedande faser ni går igenom tillsammans är såklart valet av era vigselringar. 

Här kommer vi in i bilden. Klicka här för att skicka oss en förfrågan om en kostnadsfri konsultering i vår butik.

Tärna, näbb, bestman eller gäst?

Det är ju inte bara brudparet själva som vill vara fina på bröllopsdagen. Det hoppas vi att alla som medverkar ska få känna att dom är. Dessutom, är du brud så kanske just ett smycke blir den perfekta gåvan till dina hårt slitande tärnor?

SE HELA VÅRT SORTIMENT
Bröllopsnätverket

bröllopsnätverket

✘ ringarna ✘

Släta ringar

Tidlös ring för er förlovning såväl som er vigsel. Aldrig tycks denna klassiska skönhet avta i popularitet. Passar utmärkt både på brud och brudgum. 

släta ringar

Alliansringar

En lyxig och modern klassiker för dig som vill unna dig det där lilla extra. Subtil men samtidigt utmärkande. En ring som är diskret, men ändå syns.

Alliansringar

Diamantringar

Elegant ring till vigseln. Även om de flesta som väljer denna skönhet är brudar, så blir det de fakto mer och mer populärt med stenringar även hos brudgummar.

diamantringar

〰️ Svep & hör kunder 〰️

Vi beställde våra specialgjorda, egendesignade vigselringar här. Superbra service och bemötande. Personligt, välgjort, lyxigt. Rekommenderas varmt!

5/5

Charlotta & Tomas

Vårt varmaste TACK för er underbara service och fantastiska ringar till vårt bröllop i augusti. 

5/5

Therese & Alexander

Både min sambo och Valdi levererade då de designade och tillverkade min förlovningsring. Kunde inte blivit lyckligare!

5/5

Simone Rosengren

Enormt mycket kunskap och ger alltid sina kunder bästa tänkbara service och alltid med ett leende! Så boka in ett besök, luta er tillbaka och vet att ni är i goda händer!

5/5

Elin Forsander

Lämnade in mina ringar för rengöring och puts och när jag hämtade dem var de som nya. Blanka och glittrande.


5/5

Gisela Prytz Isgren

Ylva gjorde en fantastisk vigselring till mig, precis som jag beskrev att jag ville ha den. Proffsigt och varmt bemötande, bra kommunikation. Tack!

5/5

Elin Winroth Ortega

Härlig butik med fantastisk service! Vill du ha originella, personliga smycken så är det hit du ska vända dig!
5/5

Therese Börjesson

Vi hjälper dig med dina val

Hos oss kan du vara med och påverka utformningen av din ring. Alla ringar går till exempel att beställa i vit-, rosé- eller rödguld och du kan själv välja storlek och kvalité på dina stenar.
Vi bjuder dessutom på en invändig standardgravyr och du går alltid hem med ett värdebevis när du varit hos Valdi smycken.


Alla våra ringar tillverkas av återvunnet guld i 18 karat.

Hammered Cuffs

Vi avslutar med lite inspiration till tärnan.. Formsuccé, det är nog den närmaste beskrivningen på detta guldplätterade armband från Sophie. Hur fint skulle det inte bli till din klänning? 

Köp det här