1-4 dagar ✓ Frakt 75 kr

Vi gillar ju kärlek

♥️


Så är det bara.

När du och din partner har sagt JA till varandra är ni varmt välkomna till oss på Valdi Smycken. Med största engagemang lyssnar vi till era tankar och önskemål för att slutligen kunna hjälpa er att välja ut de perfekta ringarna. Hos oss kan ni antingen välja en vigselring ur vårt noga utvalda sortiment, eller så är det fritt fram att sätta er egen prägel och låta oss skräddarsy ringarna åt er. Med en guldsmed och verkstad i anslutning till vår butik, så är faktiskt nästan allt möjligt.

Varmt välkommen hälsar

Ylva och Eva

Ta hand om din ring

En ring som bärs dagligen kommer att utsättas för slitage. Det finns dock några saker som du kan tänka på för att hålla dina smycken fina så länge som möjligt. 

Det börjar redan vid valet av dina ringar. Vissa modeller tål slitage bättre än andra, och ekvationen är ganska enkel - ju mer material desto tåligare ring. Just nu efterfrågas ganska nätta ringmodeller och dessa är såklart inte lika slitstarka som en bredare ring. Här blir det extra viktigt att använda sina ringar med förstånd. 

Om du bär två ringar bredvid varandra, som en förlovningsring och en vigselring, se till att ringarna passar bra ihop och att de inte nöter mot varandra. Vi hjälper alltid till att se över passformen på ringar som du köper av oss. Ringarna ska gärna anpassas i både höjd och ringstorlek för att ligga bra bredvid varandra.  

Använd inte dina ringar när du tränar på gym. Här kan man tyvärr verkligen förstöra sina ringar, när metall möter metall. Du får även gärna ta av dig dina ringar när du arbetar i trädgården eller renoverar och så vidare. Det är också bra att ta av sig ringen på natten, eftersom de då utsätts för onödigt slitage.

Lämna gärna in din ring på rengöring, puts och eventuellt genomgång av fattningar av stenar regelbundet. Man bör kontrollera att fattningsarbeten ser bra ut minst vartannat år. En enklare rengöring hemma kan man göra med hjälp av diskmedel och ljummet vatten samt en mjuk tandborste. Om man har fått repor i sin ring får man lämna in den på en polering då detta inte är något man kan fixa själv. Efter rengöring och polering hos oss brukar din ring bli som ny igen. Helt klart värt att göra någon gång om året i alla fall.

Vilken typ av ring väljer du?

Här nedan kan ni se exempel på våra ringar, välj mellan släta ringar, alliansringar eller diamantringar. Vi tillverkar och säljer ringar i 18K rödguld, roséguld och vitguld. Det går även att få ringar i palladium och silver, vissa modeller även i titan och kombinationen stål/14K guld.

Släta ringar

Tidlös ring för er förlovning såväl som er vigsel. Aldrig tycks denna klassiska skönhet avta i popularitet. Passar utmärkt både på brud och brudgum. 

SE FLER

Alliansringar

En lyxig och modern klassiker för dig som vill unna dig det där lilla extra. Subtil men samtidigt utmärkande. En ring som är diskret, men ändå syns.

SE FLER

Diamantringar

Elegant solitär. Vacker enstensring till förlovning eller vigsel. Eller varför inte unna dig en ring när du vill fira något alldeles speciellt i livet?

Finns att beställa även i vitt eller roséfärgat guld.

SE FLER

Morgongåva

〰️ Svep & hör kunder 〰️

Vi beställde våra specialgjorda, egendesignade vigselringar här. Superbra service och bemötande. Personligt, välgjort, lyxigt. Rekommenderas varmt!

5/5

Charlotta & Tomas

Vårt varmaste TACK för er underbara service och fantastiska ringar till vårt bröllop i augusti. 

5/5

Therese & Alexander

Både min sambo och Valdi levererade då de designade och tillverkade min förlovningsring. Kunde inte blivit lyckligare!

5/5

Simone Rosengren

Enormt mycket kunskap och ger alltid sina kunder bästa tänkbara service och alltid med ett leende! Så boka in ett besök, luta er tillbaka och vet att ni är i goda händer!

5/5

Elin Forsander

Lämnade in mina ringar för rengöring och puts och när jag hämtade dem var de som nya. Blanka och glittrande.


5/5

Gisela Prytz Isgren

Ylva gjorde en fantastisk vigselring till mig, precis som jag beskrev att jag ville ha den. Proffsigt och varmt bemötande, bra kommunikation. Tack!

5/5

Elin Winroth Ortega

Härlig butik med fantastisk service! Vill du ha originella, personliga smycken så är det hit du ska vända dig!
5/5

Therese Börjesson

Konsten att ha ett bröllop.

Det krävs kärlek, mod och en himla massa förberedelser för att den här dagen ska bli oförglömlig. Ett av de viktigaste och roligaste valen ni ska göra är att tillsammmans välja ringar. 

Här kommer vi in i bilden. Klicka här för att skicka oss en förfrågan om en kostnadsfri konsultering i vår butik.

Tärna, näbb, bestman eller gäst?

Det är ju inte bara brudparet själva som vill vara fina på bröllopsdagen. Det hoppas vi att alla som medverkar ska få känna att de är. Dessutom, är du brud så kanske just ett smycke blir den perfekta gåvan till dina hårt slitande tärnor?

SE HELA VÅRT SORTIMENT

Vi hjälper dig med dina val

Hos oss kan du vara med och påverka utformningen av din ring. Alla ringar går till exempel att beställa i vit-, rosé- eller rödguld och du kan själv välja storlek och kvalité på dina stenar.
Vi bjuder dessutom på en invändig standardgravyr och du går alltid hem med ett värdebevis när du varit hos Valdi smycken.


Alla våra ringar tillverkas av återvunnet guld i 18 karat.

Bröllopsnätverket

Valdi är medlemmar i ett bröllopsnätverk för blivande brudpar.

Besök gärna sidan för att få tips och inspiration om helhetslösningar och lokala samarbeten för just ditt bröllop.

Gör dig extra fin inför bröllopsfesten!

Saint - armband
Ordinarie pris
549 kr
Nedsatt pris
549 kr