1-4 dagar ✓ Frakt 75 kr

 Hos oss kan du hyra en ring att fria med 

♥️


Det är enkelt!
Först väljer du ut en ring du vill fria med och sedan betalar du en handpenning på 1500 kr i hyra. När ni har sagt JA! till varandra, kommer ni in till oss på Valdi smycken. Här väljer ni ut vilka ringar ni vill ha och beställer dem. När de är färdiga att hämtas och betalas, så drar vi av handpenningen ni betalade för att hyra friarringen på ert slutpris.
Detta är ett perfekt sätt att fria på. Du behöver inte riskera att beställa en ring i fel storlek eller i en modell som din blivande inte uppskattar.


Länge leve kärleken!
Vi gillar ju kärlek

Så är det bara.

Så när du och din partner har sagt JA! är ni varmt välkomna till oss på Valdi Smycken. Med största engagemang lyssnar vi till era tankar och önskemål för att slutligen kunna hjälpa er att välja ut de perfekta ringarna. Hos oss kan ni antingen välja en vigselring ur vårt noga utvalda sortiment, eller så är det fritt fram att sätta er egen prägel och låta oss skräddarsy ringarna åt er. Med en guldsmed och verkstad i anslutning till vår butik, så är faktiskt nästan allt möjligt.

Varmt välkommen hälsar

Ylva och Eva

Släta ringar

Tidlös ring för er förlovning såväl som er vigsel. Aldrig tycks denna klassiska skönhet avta i popularitet. Passar utmärkt både på brud och brudgum. 

SE FLER

Alliansringar

En lyxig och modern klassiker för dig som vill unna dig det där lilla extra. Subtil men samtidigt utmärkande. En ring som är diskret, men ändå syns.

SE FLER

Diamantringar

Elegant solitär. Vacker enstensring till förlovning eller vigsel. Eller varför inte unna dig en ring när du vill fira något alldeles speciellt i livet?

Finns att beställa även i vitt eller roséfärgat guld.

SE FLER

Morgongåva

〰️ Svep & hör kunder 〰️

Vi beställde våra specialgjorda, egendesignade vigselringar här. Superbra service och bemötande. Personligt, välgjort, lyxigt. Rekommenderas varmt!

5/5

Charlotta & Tomas

Vårt varmaste TACK för er underbara service och fantastiska ringar till vårt bröllop i augusti. 

5/5

Therese & Alexander

Både min sambo och Valdi levererade då de designade och tillverkade min förlovningsring. Kunde inte blivit lyckligare!

5/5

Simone Rosengren

Enormt mycket kunskap och ger alltid sina kunder bästa tänkbara service och alltid med ett leende! Så boka in ett besök, luta er tillbaka och vet att ni är i goda händer!

5/5

Elin Forsander

Lämnade in mina ringar för rengöring och puts och när jag hämtade dem var de som nya. Blanka och glittrande.


5/5

Gisela Prytz Isgren

Ylva gjorde en fantastisk vigselring till mig, precis som jag beskrev att jag ville ha den. Proffsigt och varmt bemötande, bra kommunikation. Tack!

5/5

Elin Winroth Ortega

Härlig butik med fantastisk service! Vill du ha originella, personliga smycken så är det hit du ska vända dig!
5/5

Therese Börjesson

Konsten att ha ett bröllop.

Det krävs kärlek, mod och en himla massa förberedelser för att den här dagen ska bli oförglömlig. Ett av de viktigaste och roligaste valen ni ska göra är att tillsammmans välja ringar. 

Här kommer vi in i bilden. Klicka här för att skicka oss en förfrågan om en kostnadsfri konsultering i vår butik.

Tärna, näbb, bestman eller gäst?

Det är ju inte bara brudparet själva som vill vara fina på bröllopsdagen. Det hoppas vi att alla som medverkar ska få känna att de är. Dessutom, är du brud så kanske just ett smycke blir den perfekta gåvan till dina hårt slitande tärnor?

SE HELA VÅRT SORTIMENT

Vi hjälper dig med dina val

Hos oss kan du vara med och påverka utformningen av din ring. Alla ringar går till exempel att beställa i vit-, rosé- eller rödguld och du kan själv välja storlek och kvalité på dina stenar.
Vi bjuder dessutom på en invändig standardgravyr och du går alltid hem med ett värdebevis när du varit hos Valdi smycken.


Alla våra ringar tillverkas av återvunnet guld i 18 karat.

Bröllopsnätverket

Valdi är medlemmar i ett bröllopsnätverk för blivande brudpar.

Besök gärna sidan för att få tips och inspiration om helhetslösningar och lokala samarbeten för just ditt bröllop.

Gör dig extra fin inför bröllopsfesten!

Big Wave - Örhängen
Ordinarie pris
1 000 kr
Nedsatt pris
1 000 kr
Saint - armband
Ordinarie pris
499 kr
Nedsatt pris
499 kr
Pearlie - halsband
Ordinarie pris
1 000 kr
Nedsatt pris
1 000 kr